primavera

Posted: March 6, 2013 in food
Tags: ,

Dugo sam se lomila da li da počnem sa ovim projektom ( nazovimo ga za sad tako:) jer sam svesna da zahteva dosta vremena i truda, možda malo i odricanja ali  s druge strane sigurno pruža i određenu količinu zadovoljstva, tako da sam posle toliko godina na internetu, posebno na tumblru i tviteru, prelomila i odlučila da se i ja pridružim toj famoznoj blogerskoj zajednici.

Neka nit vodilja ovog projekta bi bila moja mala kuhinja i njeni produkti koji su uglavnom jednostavni i ukusni, i često ne zahtevaju ni mnogo novca ni mnogo vremena a umereno su (ne)zdravi. Biće tu i domaće i internacionalne kuhinje kao i nekih recepata iz mamine kuhinje kojih (možda:) i nema na internetu.

Videćemo (zajedno nadam se:)  šta će da ispadne od svega toga, krenuću sa nekim mojim omiljenim jelima pa ćemo videti gde će to da me odvede… U planu je i jedno gostovanje prijatelja profesionalnog kuhara ali otom potom….

Pokušaću da se uključim i u neke od zanimljivih projekata odnosno igrica ostalih food blogera iz regiona  sa sajta kuvarigrice – sjajne su mi i FBI rukaviceajme koliko nas je!

Jedno veeliko hvala dugujem Neveni i njenom blogu  Hleb i Lale jer sam od nje dobila jednu divnu divnu knjigu o Toskani i uveravanje da svetu treba još jedan food blog 🙂

Samo da znate, prvi recept stiže uskoro, idem sad malo da kuvam!

Evo jedne stare fotografije flammkuchen-a kao teaser a  u međuvremenu obavezno prelistajte novi MEZZE ako već niste!

klopa1

xxx

Billy

Advertisements